Kringloopwinkel in Barendrecht


barendrecht.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Kringloopwinkel in Barendrecht
Allekringloopwinkels
Kringloopwinkels in barendrecht. alle kringloopwinkels in de plaats barendrecht. ook andere kringloopwinkels in de omgeving van barendrecht en in de provincie zuid-holland staan op allekringloopwinkels.nl.
http://www.allekringloopwinkels.nl/zuid-holland/barendrecht

Deweekkrant
Kringloopwinkel barendrecht is deze zomer gewoon open hoor! | het zuiden barendrecht | dé weekkrant. met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juli/30/kringloopwinkel_barendrecht_is_deze_zomer_gewoon_o

Facebook
Facebook
http://www.facebook.com/kringloopbarendrecht

Kringloopwinkelbarendrecht
Welkom bij kringloopwinkel barendrecht. welkom bij kringloopwinkel barendrecht, groot in tweedehands en werkgelegenheid ook voor woningontruiming in barendrecht en rotterdam zuid bent u bij de kringloopwinkel barendrecht aan het juiste adres!
http://www.kringloopwinkelbarendrecht.nl

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel barendrecht. bekijk de informatie over de kringloopwinkel barendrecht. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in barendrecht? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-barendrecht.php

Openingstijden
301 moved permanently
http://www.openingstijden.com/open/kringloopwinkel/barendrecht

Recyclingplatform
Openingstijden kringloopwinkel | kringloopwinkel barendrecht. openingstijden milieustraten en kringloopwinkels en het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van grondstoffen. leer meer over recycling en hergebruik.
http://www.recyclingplatform.nl/kringloopwinkels/kringloopwinkel-barendrecht

Verzamelaars
Kringloop in barendrecht - kringloopwinkel barendrecht. verzamelaars.net toont je de mooiste verzamelingen van nederland. ben je verzamelaar van antiek of curiosa? hier krijg je informatie over verzamelen zoals rommelmarkten en veilingen, beurzen en tijdschriften etc. verzamelaars.net is de mogelijkheid om je verzameling op internet te plaatsen en geschikt voor verzamelaars van aardewerk, antiek, curiosa, glas en aparte items zoals handboeien en inktpotten.
http://www.verzamelaars.net/kringloop/barendrecht-kringloopwinkel-barendrecht.php

Gerelateerd
 • Onvergetelijke 'gijzeling'
  BARENDRECHT - Maarten van der Voorde zal zijn laatste dienst na 35 jaar als ambulancechauffeur niet snel vergeten. Vrijdagmiddag werd hij aan het begin van zijn avonddienst opgeroepen voor een spoedmelding aan de Ziedwijdsekade in Barendrecht. Daar had een arrestatieteam in een kas van de familie Leeuwenburg zojuist een gijzeling beindigd en waren er twee gewonden gevallen.
 • Binnenland hervat competitie
  BARENDRECHT - Zaterdag start het tweede deel van het seizoen voor Lintex-Binnenland/Rotterdam en zonder meer het belangrijkste.
 • Ook Rotterdammers en Ridderkerkers betrekken bij windmolens
  Echt voor Barendrecht is er voorstander van dat ook Rotterdammers en Ridderkerkers betrokken worden bij de processen rondom de plaatsing van windmolens in de regio
 • Kunstrijdster Dani Loonstra wint KNSB cup 2015
  Zaterdag 14 maart jl werd voor de Barendrechtse kunstrijdster Dani Loonstra (10) een seizoen hard werken beloond.Tijdens de KNSB-Cup finale in Zoetermeer won Dani, m
 • Korte tijd noodweer op Bevrijdingsdag
  Er trokken aan het begin van de middag hevige buien met onweer over de regio Rijnmond op Bevrijdingsdag. Daardoor werden sommige evenementen afgelast of aangepast. Rond 14 uur was de meeste overlast voorbij. Het liveblog is beindigd.
 • Zuidpolder Barendrecht bijna klaar - Barendrecht - dichtbi..
  De Zuidpolder in Barendrecht is voor weer een groot deel klaar. Woensdag wordt 40 hectare nieuwe natuur- en recreatiegebied geopend in de Zuidpolder. Daarbij h
 • Poldervaart: 'Barendrecht, hoger kan niet!'
  SPIJKENISSE - Vlak voor de kerst maakte Topklasser Barendrecht bekend dat Adrie Poldervaart na dit seizoen Jack van den Berg opvolgt. Laatstgenoemde keert na negen succesvolle jaren op De Bongerd terug bij ASWH, terwijl Poldervaart overkomt van hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. ?Ik ben zeer vereerd dat ze bij mij terecht zijn gekomen,? laat de oud-trainer van OHVV, Nieuwenhoorn en Spijkenisse weten.
 • Eerste plaats voor Dani Loonstra
  BARENDRECHT - Dani Loonstra is eerste geworden in een selectiewedstrijd voor KNSB cup kunstrijden 2015.
 • Door VVD meer woningen in Centrum
  VVD bereikt weer een van haar doelen: meer woningen in Centrum van Barendrecht. De raad heeft dinsdag 17 februari 2015 ingestemd met het voorstel om de ruimtelijke kansenverkenning voor de Centrumaanpak vast te stellen. Dit als richtinggevend kader voor de Centrum Ontwikkeling.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal