Kringloopwinkel in Barendrecht


barendrecht.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Gesponsorde links
Kringloopwinkel in Barendrecht
Allekringloopwinkels
Kringloopwinkels in barendrecht. alle kringloopwinkels in de plaats barendrecht. ook andere kringloopwinkels in de omgeving van barendrecht en in de provincie zuid-holland staan op allekringloopwinkels.nl.
http://www.allekringloopwinkels.nl/zuid-holland/barendrecht

Deweekkrant
Kringloopwinkel barendrecht is deze zomer gewoon open hoor! | het zuiden barendrecht | dé weekkrant. met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juli/30/kringloopwinkel_barendrecht_is_deze_zomer_gewoon_o

Facebook
Facebook
http://www.facebook.com/kringloopbarendrecht

Kringloopwinkelbarendrecht
Welkom bij kringloopwinkel barendrecht. welkom bij kringloopwinkel barendrecht, groot in tweedehands en werkgelegenheid ook voor woningontruiming in barendrecht en rotterdam zuid bent u bij de kringloopwinkel barendrecht aan het juiste adres!
http://www.kringloopwinkelbarendrecht.nl

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel barendrecht. bekijk de informatie over de kringloopwinkel barendrecht. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in barendrecht? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-barendrecht.php

Openingstijden
301 moved permanently
http://www.openingstijden.com/open/kringloopwinkel/barendrecht

Recyclingplatform
Openingstijden kringloopwinkel | kringloopwinkel barendrecht. openingstijden milieustraten en kringloopwinkels en het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van grondstoffen. leer meer over recycling en hergebruik.
http://www.recyclingplatform.nl/kringloopwinkels/kringloopwinkel-barendrecht

Verzamelaars
Kringloop in barendrecht - kringloopwinkel barendrecht. verzamelaars.net toont je de mooiste verzamelingen van nederland. ben je verzamelaar van antiek of curiosa? hier krijg je informatie over verzamelen zoals rommelmarkten en veilingen, beurzen en tijdschriften etc. verzamelaars.net is de mogelijkheid om je verzameling op internet te plaatsen en geschikt voor verzamelaars van aardewerk, antiek, curiosa, glas en aparte items zoals handboeien en inktpotten.
http://www.verzamelaars.net/kringloop/barendrecht-kringloopwinkel-barendrecht.php

Gerelateerd
 • Loopcursus Start4Energie
  Barendrecht - Strak de zomer in? Afvallen? Fitter worden? Conditie opbouwen? Atletiekvereniging CAV Energie start op zaterdag 28 maart de beginnerscursus ?Start4Energie? voor iedereen die graag wil starten met hardlopen.
 • Terugblik: 1915 (deel 4): Koninginnedag
  BARENDRECHT - Op Koningsdag (en vroeger op Koninginnedag) is het altijd lekker druk in de Oude Dorpskern van Barendrecht. Dat was honderd jaar geleden niet anders.
 • Ook Rotterdammers en Ridderkerkers betrekken bij windmolens
  Echt voor Barendrecht is er voorstander van dat ook Rotterdammers en Ridderkerkers betrokken worden bij de processen rondom de plaatsing van windmolens in de regio
 • Flairck terug in Het Kruispunt
  BARENDRECHT - Dertig jaar nadat Flairck de wereld veroverde met hun onnavolgbare instrumentale muziek is de groep in de meest succesvolle bezetting terug! Sylvia Houtzager, Pablo Ortiz en natuurlijk Flairck oprichters Peter Weekers en Erik Visser gaan opnieuw de theaters in met hun tour The Lady?s back! Op donderdag 26 februari spelen ze in theater Het Kruispunt.
 • Mozaekbank voorbeeld goede particaptie
  Aan de Notenhof staat een unieke mozaekbank, dinsdagmiddag is dat bijzondere object in gebruik genomen.
 • Van Gelder voert CDA-lijst aan
  BARENDRECHT - Leo van Gelder is lijsttrekker van het CDA bij de verkiezingen voor het Waterschap Hollandse Delta.
 • Binnenland wint overtuigend van Amazone
  BARENDRECHT - De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben de eerste thuiswedstrijd van 2015 met ruime cijfers gewonnen van Amazone Utrecht Basketball. De landskampioen besliste de wedstrijd al direct in het eerste kwart en wist uiteindelijke met een 81-46 zege de wedstrijd af te sluiten.
 • Centrum geen 'rollator-city'
  BARENDRECHT - Het college kan aan de slag met de Centrumaanpak. Dinsdagavond was daarvoor een meerderheid in de gemeenteraad. Volgens wethouder Vermaat moet nu voorkomen worden dat er alleen maar ouderen in het nieuwe centrum komen wonen, maar dat is in de praktijk best lastig.
 • Bravenboer wordt gemeentesecretaris
  BARENDRECHT ? Vandaag heeft het college van B&W Gert-Jan Bravenboer (57) benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris. Bravenboer vervulde deze functie al als waarnemend gemeentesecretaris sinds het vertrek van Anneke Knol half januari. Hij is gekozen uit 54 kandidaten.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal