Kringloopwinkel in Barendrecht


barendrecht.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Kringloopwinkel in Barendrecht
Allekringloopwinkels
Kringloopwinkels in barendrecht. alle kringloopwinkels in de plaats barendrecht. ook andere kringloopwinkels in de omgeving van barendrecht en in de provincie zuid-holland staan op allekringloopwinkels.nl.
http://www.allekringloopwinkels.nl/zuid-holland/barendrecht

Deweekkrant
Kringloopwinkel barendrecht is deze zomer gewoon open hoor! | het zuiden barendrecht | dé weekkrant. met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juli/30/kringloopwinkel_barendrecht_is_deze_zomer_gewoon_o

Facebook
Facebook
http://www.facebook.com/kringloopbarendrecht

Kringloopwinkelbarendrecht
Welkom bij kringloopwinkel barendrecht. welkom bij kringloopwinkel barendrecht, groot in tweedehands en werkgelegenheid ook voor woningontruiming in barendrecht en rotterdam zuid bent u bij de kringloopwinkel barendrecht aan het juiste adres!
http://www.kringloopwinkelbarendrecht.nl

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel barendrecht. bekijk de informatie over de kringloopwinkel barendrecht. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in barendrecht? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-barendrecht.php

Openingstijden
301 moved permanently
http://www.openingstijden.com/open/kringloopwinkel/barendrecht

Recyclingplatform
Openingstijden kringloopwinkel | kringloopwinkel barendrecht. openingstijden milieustraten en kringloopwinkels en het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van grondstoffen. leer meer over recycling en hergebruik.
http://www.recyclingplatform.nl/kringloopwinkels/kringloopwinkel-barendrecht

Verzamelaars
Kringloop in barendrecht - kringloopwinkel barendrecht. verzamelaars.net toont je de mooiste verzamelingen van nederland. ben je verzamelaar van antiek of curiosa? hier krijg je informatie over verzamelen zoals rommelmarkten en veilingen, beurzen en tijdschriften etc. verzamelaars.net is de mogelijkheid om je verzameling op internet te plaatsen en geschikt voor verzamelaars van aardewerk, antiek, curiosa, glas en aparte items zoals handboeien en inktpotten.
http://www.verzamelaars.net/kringloop/barendrecht-kringloopwinkel-barendrecht.php

Gerelateerd
 • Omroep ziet Het Kruispunt wel zitten
  BARENDRECHT - Een verhuizing van de lokale omroep Exxact Barendrecht naar theater Het Kruispunt, zou voor de omroep een hele verbetering zijn. Dat vindt voorzitter Wouter Gorter.
 • Centrum geen 'rollator-city'
  BARENDRECHT - Het college kan aan de slag met de Centrumaanpak. Dinsdagavond was daarvoor een meerderheid in de gemeenteraad. Volgens wethouder Vermaat moet nu voorkomen worden dat er alleen maar ouderen in het nieuwe centrum komen wonen, maar dat is in de praktijk best lastig.
 • Met Gorter aan Tafel
  BARENDRECHT - Donderdag 12 februari van 20.00 tot 21.00 uur is er op Exxact Barendrecht een nieuwe editie van ?Met Gorter aan Tafel? te beluisteren.
 • Stoomerette 't Vlak wordt steeds groener!
  Stoomerette ?t Vlak is na ruim 45 jaar een vertrouwde naam in Barendrecht. Het bedrijf van Jack van der Linden en Henk de Koning staat niet stil. Jack: ,,We zijn
 • Belangrijkse zege voor Binnenland
  Barendrecht - De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben de belangrijke uitwedstrijd tegen Dozy Den Helder met 56-73 gewonnen.
 • BVV Barendrecht samen met Feyenoord
  BVV Barendrecht is de zesde amateurclub die een overeenkomst heeft gesloten met Feyenoord als Academy Partner. Dit betekent dat Feyenoord en Barendrecht hun ke
 • Vrachtwagen rijdt van dijk in Barendrecht
  In Barendrecht is vrijdag een vrachtwagen op zijn kant terechtgekomen. De wagen reed van deAchterzeedijk, in de buurt van Heerjansdam. De chauffeur raakte wonderbaarlijk niet gewond, aldus de politie.
 • Terugblik: de tram (1)
  BARENDRECHT - Vandaag de eerste van een korte serie over de tramlijn tussen Barendrecht en Zwijndrecht.
 • Koens knuffel in de hele wereld te koop
  BARENDRECHT ? De 10-jarige Koen Schnitker kreeg vanochtend bij IKEA Barendrecht te horen dat de door hem ontworpen knuffel vanaf november in de hele wereld te koop is.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal