Kringloopwinkel in Barendrecht


barendrecht.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Kringloopwinkel in Barendrecht
Allekringloopwinkels
Kringloopwinkels in barendrecht. alle kringloopwinkels in de plaats barendrecht. ook andere kringloopwinkels in de omgeving van barendrecht en in de provincie zuid-holland staan op allekringloopwinkels.nl.
http://www.allekringloopwinkels.nl/zuid-holland/barendrecht

Deweekkrant
Kringloopwinkel barendrecht is deze zomer gewoon open hoor! | het zuiden barendrecht | dé weekkrant. met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juli/30/kringloopwinkel_barendrecht_is_deze_zomer_gewoon_o

Facebook
Facebook
http://www.facebook.com/kringloopbarendrecht

Kringloopwinkelbarendrecht
Welkom bij kringloopwinkel barendrecht. welkom bij kringloopwinkel barendrecht, groot in tweedehands en werkgelegenheid ook voor woningontruiming in barendrecht en rotterdam zuid bent u bij de kringloopwinkel barendrecht aan het juiste adres!
http://www.kringloopwinkelbarendrecht.nl

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel barendrecht. bekijk de informatie over de kringloopwinkel barendrecht. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in barendrecht? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-barendrecht.php

Openingstijden
301 moved permanently
http://www.openingstijden.com/open/kringloopwinkel/barendrecht

Recyclingplatform
Openingstijden kringloopwinkel | kringloopwinkel barendrecht. openingstijden milieustraten en kringloopwinkels en het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van grondstoffen. leer meer over recycling en hergebruik.
http://www.recyclingplatform.nl/kringloopwinkels/kringloopwinkel-barendrecht

Verzamelaars
Kringloop in barendrecht - kringloopwinkel barendrecht. verzamelaars.net toont je de mooiste verzamelingen van nederland. ben je verzamelaar van antiek of curiosa? hier krijg je informatie over verzamelen zoals rommelmarkten en veilingen, beurzen en tijdschriften etc. verzamelaars.net is de mogelijkheid om je verzameling op internet te plaatsen en geschikt voor verzamelaars van aardewerk, antiek, curiosa, glas en aparte items zoals handboeien en inktpotten.
http://www.verzamelaars.net/kringloop/barendrecht-kringloopwinkel-barendrecht.php

Gerelateerd
 • Nieuwjaarsreceptie Verenigde Zangers
  BARENDRECHT - Op maandag 5 januari zal de nieuwjaarsreceptie van de Verenigde Zangers plaatsvinden alle leden met hun partners worden verwacht en ook de Vrienden van de Verenigde Zangers zijn welkom.
 • Glasnet Barendrecht
  Na diverse mislukte glasvezel initiatieven zit Barendrecht nu op het goede spoor. Met een beetje geluk hebben na de zomer zeven Barendrechtse bedrijventerreinen de b
 • Ruime winst Binnenland op Amazone
  BARENDRECHT - De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben door een 48-100 zege op Amazone Utrecht deelname aan de play-offs zo goed als veilig gesteld.
 • 370 reizigers gevacueerd uit spoortunnel Barendrecht
  In de spoortunnel bij Barendrecht waren donderdagavond 370 passagiers van de Thalys gestrand. De trein was kapot gegaan waardoorde die rond 18.30 uur stil kwam te staan in de spoortunnel.
 • Sybrand Buma (CDA) in Barendrecht
  BARENDRECHT - Op zaterdag 14 maart komen ruim vijftig CDA?ers campagnevoeren op de Middenbaan in Barendrecht. De actie maakt deel uit van een provinciale campagneactiviteit van het CDA Zuid-Holland waarbij met een bustour in twee dagen ruim zestien gemeenten worden bezocht.
 • Gezocht: Enthousiaste kinderen tussen 5 en 9 jaar oud!
  Zeeverkennersgroep Brandaen uit Barendrecht heeft plek voor nog meer enthousiaste, stoere en leuke kinderen van 5 t/m 9 jaar. Daarom nodigen we iedereen uit om zaterdag 28 maart een dagje te komen kijken.
 • ChristenUnie in gesprek over windmolens
  Kandidaten van de ChristenUnie voor de Provinciale Statenverkiezing komen op 3 maart naar Barendrecht. Zij gaan het onder andere hebben over mogelijke windmole
 • Gedumpte dieren aan de oude maas
  Naar aanleiding van het dumpen c.q verwaarlozen van dieren en recente ervaringen hier mijn bericht.
 • Duitse gasten op Calvijn Groene Hart
  BARENDRECHT - Van 11 tot en met 15 maart hebben leerlingen van het Marion-Dnhoff Gymnasium uit Nienburg Calvijn Groene Hart bezocht in het kader van een uitwisselingsproject voor de tweedeklassers die tweetalig onderwijs volgen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal