Kringloopwinkel in Barendrecht


barendrecht.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Gesponsorde links
Kringloopwinkel in Barendrecht
Allekringloopwinkels
Kringloopwinkels in barendrecht. alle kringloopwinkels in de plaats barendrecht. ook andere kringloopwinkels in de omgeving van barendrecht en in de provincie zuid-holland staan op allekringloopwinkels.nl.
http://www.allekringloopwinkels.nl/zuid-holland/barendrecht

Deweekkrant
Kringloopwinkel barendrecht is deze zomer gewoon open hoor! | het zuiden barendrecht | dé weekkrant. met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto’s en video’s delen met anderen. naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. u kunt tevens uw eigen weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/juli/30/kringloopwinkel_barendrecht_is_deze_zomer_gewoon_o

Facebook
Facebook
http://www.facebook.com/kringloopbarendrecht

Kringloopwinkelbarendrecht
Welkom bij kringloopwinkel barendrecht. welkom bij kringloopwinkel barendrecht, groot in tweedehands en werkgelegenheid ook voor woningontruiming in barendrecht en rotterdam zuid bent u bij de kringloopwinkel barendrecht aan het juiste adres!
http://www.kringloopwinkelbarendrecht.nl

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel barendrecht. bekijk de informatie over de kringloopwinkel barendrecht. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in barendrecht? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-barendrecht.php

Openingstijden
301 moved permanently
http://www.openingstijden.com/open/kringloopwinkel/barendrecht

Recyclingplatform
Openingstijden kringloopwinkel | kringloopwinkel barendrecht. openingstijden milieustraten en kringloopwinkels en het laatste nieuws over recycling, afval en hergebruik van grondstoffen. leer meer over recycling en hergebruik.
http://www.recyclingplatform.nl/kringloopwinkels/kringloopwinkel-barendrecht

Verzamelaars
Kringloop in barendrecht - kringloopwinkel barendrecht. verzamelaars.net toont je de mooiste verzamelingen van nederland. ben je verzamelaar van antiek of curiosa? hier krijg je informatie over verzamelen zoals rommelmarkten en veilingen, beurzen en tijdschriften etc. verzamelaars.net is de mogelijkheid om je verzameling op internet te plaatsen en geschikt voor verzamelaars van aardewerk, antiek, curiosa, glas en aparte items zoals handboeien en inktpotten.
http://www.verzamelaars.net/kringloop/barendrecht-kringloopwinkel-barendrecht.php

Gerelateerd
 • Belangrijkse zege voor Binnenland
  Barendrecht - De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben de belangrijke uitwedstrijd tegen Dozy Den Helder met 56-73 gewonnen.
 • Poortjes dicht op station Barendrecht
  Op 26 treinstations in Nederland zijn vanaf deze week de poortjes gesloten. Dat geldt ook voor de poortjes op station Barendrecht.
 • Zieke boom gekapt
  BARENDRECHT - En van de esdoorns voor de Dorpskerk heeft woensdagochtend een roemloos einde gevonden. De boom werd in mootjes gehakt en op een vrachtwagen afgevoerd.
 • Centrum Barendrecht gaat op de schop
  Het centrum van Barendrecht wordt de komende jaren flink onder handen genomen. Burgemeester en wethouders presenteerden dinsdagmiddag de plannen.
 • Terugblik: de tram (1)
  BARENDRECHT - Vandaag de eerste van een korte serie over de tramlijn tussen Barendrecht en Zwijndrecht.
 • Willi Betz Nederland en Stuy en de Man stoppen ermee: 28 o..
  BARENDRECHT- "Transportbedrijf Stuy en de Man en Willy Betz Nederland in Barendrecht beindigen binnenkort hun activiteiten. Voor 28 medewerkers is collectief ontslag aangevraagd", meldt bestuurder Frank Pavias van FNV Bondgenoten. "Ze gaan er vanuit dat de bedrijven per 1 april van dit jaar dicht gaan. Ik denk dat het een maand later allemaal rond is", vertelt hij verder. Melding ?Onder de ontslagen zijntwee directeuren, waarvan er n 67 jaar is en met pensioen gaat,twee kantoormedewerkers en 24 vrachtwagenchauffeurs. Half december is aan de vakbond de melding gedaan van de voorgenomen bedrijfssluiting. Kort daarna is het personeel ingelicht.? Tarievenoorlog En: "De reden van de sluiting zijn aanhoudende verliezen en een tarievenoorlog die niet te winnen valt. De doorlopende verliezen zijn aanvankelijk door het moederconcern in Duitsland opgevangen. Er komt geen voortzetting in andere vorm. Nadat ik navraag heb gedaan of de klanten naar een buitenlandse vestiging gaan, i...
 • Binnenland hervat competitie
  BARENDRECHT - Zaterdag start het tweede deel van het seizoen voor Lintex-Binnenland/Rotterdam en zonder meer het belangrijkste.
 • Sterrenrestaurant De Librije heropend op nieuwe locatie
  Het Zwolse sterrenrestaurant de Librije is dinsdagavond heropend op een nieuwe locatie. Het restaurant heeft zijn intrek genomen in de binnentuin van Librije's Hotel.
 • IKEA Barendrecht verkoopt zonnepanelen
  BARENDRECHT ? IKEA Barendrecht opent vandaag (woensdag 14 januari) een shop voor zonne-energie. Het is de derde IKEA winkel in Nederland met deze speciale shop.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal